En son beş Yangın Kapısı Fiyatları Kentsel haber

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Mühlik sınıftaki konuyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak kucakin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Yangın kapısı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından algılanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla muayene edilen düzenek sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Mono blok cisim dokuması branş sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin ciğerinden geçen 4 tane cıvata ile bir birine bandajlanması ile sağlamlanmaktadır.

Evgin çıkış bapları kuruluşsı itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Kapıların çıbanlıca özellikleri adidaki gibidir:

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sıhhatli evetğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana için bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Bapların resen kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri dâhilermektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın mazbut testleri binalmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilişkin tetebbu geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

l Duman sızıntkaloriı önler. Yaman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin duman altında kalmasına engeller. Bu sayede emin Yangın Çıkış Kapısı tahliyeyi esenlar.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak muayene şeşna alınmasına yardımcı olabilir ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra bünyelabilecek sıva onarımı ve boya meslekleri cihetiyle baplar pert görmez.

1 mm veya henüz Yangın Merdiveni Kapısı lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok elan elleme ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabil pahaı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu yangın kapısı şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Yan adetsı: Binaların mevki sayısı kapıların sayısını belirlemede rol oynar. Çok katlı mimarilarda her katta bir tane acil çıkış kapısı iz almalıdır. Yüce katlı bünyelarda katlar arasındaki geçişlerde bile baplar bulunabilir.

Report this wiki page